Lifestyle

November 29, 2017 | 18:29

Arsyeja pse ju kurrë nuk duhet të vendosni fëmijët në vendin e makinës me pallto

"Kjo është arsyeja pse ju kurrë nuk duhet të vendosni fëmijët në vendin e makinës me pallto"

Për të mbrojtur udhëtarët e vegjël është e nevojshme të hiqni rrobat e tyre.

Me xhaketa në sediljen e makinës: nuk është e pazakontë për vjeshtën dhe dimrin. Për t’i mbajtur ngrohtë, shumë nëna dhe baballarë vendosin të mos ua heqin ato.

Por ekspertët sqarojnë se kjo gjë i rrezikon fëmijët.

Rripat e sigurimit, në fakt, do të ishin krejtësisht të padobishëm në këtë rast.
 “Mund të duket se foshnjat janë krejtësisht të sigurt, por krijon një boshllëk të vërtetë midis trupit dhe lëkurës”, shpjegojnë ata.
Nëse rripi nuk i përmbahet trupit të foshnjës, ata nuk kryejnë plotësisht punën e tyre: në pak fjalë, ata nuk funksionojnë.
Në rast aksidenti, rripi nuk do të ishte aq afër trupit të tyre sa duhet, kështu që nuk do të mund t’i mbajë të sigurtë.
To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com