Në fokus

July 9, 2018 | 12:38

Arsyet pse gratë divorcohen nga burrat

Fatkeqësisht, ditët e sotme rreth 30% e martesave përfundojnë me divorc. Në mënyrë që t’i kuptojnë arsyet që qëndrojnë prapa divorcit, shërbimi për prindërit beqarë dhe të shkurorëzuar ‘NextLove’ ka anketuar 43,000 femra në faqen e tyre.

Synimet e ndryshme në jetë, tradhtia dhe debatet e vazhdueshme janë në krye të listës se përse femrat kërkojnë divorcin dhe lidhje të reja.

Shumica e femrave duan jetë emocionuese dhe aktive seksuale – nëse nuk e kanë këtë jetë në shtëpi, ato e kërkojnë diku tjetër dhe rrjedhimisht kjo shpie në shkatërrim të martesës.

Përveç kësaj, edhe problemet financiare, abuzimet fizike e emocionale janë arsyeja që qëndron prapa shkatërrimit të shumë martesave.

Sidoqoftë, kjo është lista e plotë me dhjetë arsyet se përse femrat ndahen nga burri:

– Synimet e ndryshme në jetë

– Tradhtia

– Debatet e vazhdueshme

– Mungesa e intimitetit

– Sëmundjet mendore

– Sjelljet e pahijshme

– Mërzia nga lidhja

– Abuzimi fizik

– Problemet shtëpiake

– Problemet financiare. 

 

Burimi / telegrafi.com

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com