FB

September 1, 2023 | 0:00

Birra Korça, birra e të gjithëve! 95 vjet histori, traditë, sukses!

Birra Korça e vetmja birrë origjinale që i ka rezistuar kohërave, lider në tregun shqiptar për teknologjinë moderne të prodhimit, duke ruajtur traditën, shijen, duke standardizuar kontrollet, elementët e cilësisë dhe duke u eksportuar jashtë kufijve.

1

Birra “Korça” është e preferuara e vendasve dhe turistëve të huaj, e diplomatëve, si dhe e personaliteteve të vendit, artistë të skenës dhe ekranit.

E shndërruar në një atraksion të shkëlqyer kulturor, fabrika e Birra “Korça” tërheq në çdo ditë të vitit pafund turistë, të cilët zgjedhin të vizitojnë këtë vepër arti dhe të shijojnë birrën e mrekullueshme 100% shqiptare.

Birra Korça, një konkurrent i fortë mes emrave të mëdhenj të prodhuesve të birrës në botë, është e pranishme në të gjitha festat apo eventet që organizohen përgjatë të gjithë vitit në Shqipëri.

Birra Korça, edhe sot më e mira!

 

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top