Marrëdhënie

August 10, 2018 | 8:15

Çfarë është thelbësore në një marrëdhënie?

Magjia fillestare plotëson qëllimin tuaj, por për të mbajtur një marrëdhënie duhet të dini dhe kuptoni veten. Jeta e ndarë midis dy personave është e bazuar në shumë akuza nga të dyja palët. Në fund të fundit, duke qenë se gruaja ka rritur rolin e saj jashtë shtëpisë, duke u barazuar atë me atë të burrit, kërkesat janë rritur.

Ky evolucion në marrëdhënien midis burrit dhe gruas është shumë pozitiv, por kërkon që ata të kërkojnë konsensus për t’u harmonizuar. Shumë çifte vijnë në një konflikt intensiv, të manifestuar kryesisht në zhgënjimin e tyre, pasi marrëdhënia bëhet më intime. Kjo për shkak se ata ende presin që bashkëshorti të jetë një qenie e përkryer, simpatike dhe me reputacion financiar.

Edhe pse gjinia femërore është më intensive në këto fantazi romantike, ajo që vërehet është se zhgënjimi bëhet në mënyrë të barabartë te burri, i cili është i irrituar në kuptimin se ai nuk është martuar me gruan ideale. Është gjithmonë mirë të kujtojmë se “ideal” i korrespondon mendimit, por në jetën e përditshme ajo që shfaqet është realitet.

Një martesë e lumtur nuk ndodh me bashkimin e thjeshtë të dy njerëzve që e duan njëri-tjetrin. Çështja kryesore është përpjekja e bërë nga secili bashkëshort për të transformuar dallimet në favor të një jete të përbashkët që i kënaq të dyja palët. Me vetëdije ne jemi në gjendje të caktojmë qëllime që me të vërtetë i korrespondojnë dëshirave tona. Pa kërkuar vetë-analizë, ne do të dimë shumë pak për atë që jemi dhe  shumë më pak se ajo që ne dëshirojmë të jemi.

 

Burimi / https://emozionifeed.it

 

 

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com