Radiografi

April 30, 2017 | 9:00

Diela Anna Preka: Kur ëndrrat bëhen realitet!

Nga dita e sotme, në të gjitha pikat e shitjes, do të gjeni numrin e ri të revistës “PSIKOLOGJIA” 

fb_img_1493535401443

Ajo është një zonjë që jetën e saj e ka ndërtuar mes udhëtimesh, takimesh për punën, bamirësi si pjesë e ndjeshme dhe e pashlyeshme të zemrës.

Diela Anna Preka është një zonjë e hekurt për t’i dhënë drejtim shumë shpresave të vrara, në një qytet ku ka shumë kafene dhe të rinj që i popullojnë ato kohë pa kohë. Prej tri vitesh thotë se i ka hyrë me të thella Shkodrës, një mbështetje për ndërgjegjësimin e qytetit dhe futjen e kulturave perëndimore jo vetëm në të bërit biznes, por në atë të një misioni human që duhet ta shoqërojë njeriun përgjatë jetës, mbështetja ndaj shtresave në nevojë.

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com