FB

April 19, 2021 | 8:17

Disa gra kanë detin në shpirtin e tyre, dhe jetojnë gjithmonë përtej horizonteve

Disa gra kanë detin në shpirtin e tyre, dhe jetojnë gjithmonë përtej horizonteve. Pasionante, të thella, jashtë skemave, kokëforta, të shqetësuara, të paparashikueshme. Janë të forta dhe të vendosura, të udhëhequr nga timoni i guximit. Ato nuk i tremben stuhisë dhe dinë të përqafojnë erën dhe të kapërcejnë valët.

1

Dinë t’u tregojnë të tjerëve dritat e tyre por edhe zonat e tyre në hije, sepse janë të vështira, të munduara, të thella, kanë stuhi në shpirtin e tyre. Ato janë gra që nuhasin erë deti dhe ujë të kripur, që dinë të marrin frymë nga stuhitë dhe pafundësia.

 

Përgatiti Orjona Tresa / Burimi Agostino Degas, shkrimtar italian

 

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top