Lifestyle

November 8, 2017 | 10:44

Domethënia e shkronjës “M” në pëllëmbën e dorës

Njerëzit me shkronjën ‘M’ në pëllëmbën e dorës kanë kontroll të plotë të jetës së tyre: ata kanë guximin të ndryshojnë plotësisht rrugën dhe të zotërojnë një frymë udhëheqjeje.

Thuhet se në të kaluarën shumë personazhe shumë të rëndësishëm e kanë pasur këtë tipar: kush e ka, është gjithmonë një hap përpara të tjerëve në jetë. 

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com