Dëshmi

February 3, 2023 | 12:39

Dr.Denada Buzi: City Dent, aty ku shndërrimi i buzëqeshjes arrihet brenda javës me kurora zirkon apo faseta Emax!

Nëse do të shohësh mirëqenien e dikujt, ajo nis pikërisht nga buzëqeshja, dhe tregues, në rastin konkret, janë dhëmbët. Sepse dhëmbët, si dhe buzëqeshja, diktojnë tek ne fuqinë e interpretimit dhe lirshmërisë të gjendjes tonë emocionale në bashkëbisedimin me të tjerët.

de

Një gojë me dhëmbë që shkëlqejnë, me rru azërimin e tyre sipas rregullsisë anatomike, që janë të kuruar në vazhdimësi, janë gjithashtu tregues i një performance që na shton vetëbesimin sa i takon dukjes dhe prezantimit. Dr.Denada Buzi, është stomatologe dhe njëherësh sipërmarrëse e City Dent tashmë prej 7 viteshrrugën e Elbasanit. Kjo klinikë është e specializuar në mbjelljen e dhëmbëve si mënyra e vetme e zëvendësimit të protezave të lëvizshme me urë fikse. Gjithashtu, klinika City Dent trajton drejtimin e dhëmbëve në mënyrë të padukshme pa qenë nevoja të paraqiteni në klinikë çdo muaj. Shndërrimi i buzëqeshjes tuaj arrihet brenda javës me kurora zirkon apo faseta Emax. CityDent është klinika dentare ku profesionistët më të mirë në vend zgjedhin të japin kontributin e tyre në një spektër të gjerë dhe me volum siç është mbulimi i të ashtuquajturit Turizëm Dentar. CityDent gjendet lehtësisht në rrugën e Elbasanit në Tiranë, ndarë me një rrugicë me shkollën Kosova. 

capture

Turizmi dentar: krijimi i buzëqeshjeve të bukura për të gjitha moshat!
Zgjidhni më të mirën për kujdesin tuaj dentar dhe kurseni më shumë se 70% në kujdesin dentar me një orë fluturim. City 
Dent ju ofron mundësinë e shërbimeve që meritoni, duke zgjedhur një paketë të plotë të turit tuaj që janë: të vizitosh
Shqipërinë, të akomodohesh lehtësisht dhe të përfitosh diagnozën falas me profesionistët më të mirë në Tiranë. Klinika City Dent merret me të gjitha protokollet për implantet dentare, implantet e osinointegruara, protezat dentare, kirurgjinë orale, estetikën dentare, higjienën orale, stomatologjinë konservatore, trajtimet, zbardhjen e dhëmbëve, rimesot e  dhëmbëve, ndihmën e parë, infeksionet bakteriale, ortodontikën fikse, Ortodontinë Mobile, Ortodonci e padukshme.

219696834_190826963012759_6627729960875120625_n

Ju mund të rezervoni në City Dent edhe përmes një e-maili. Mjafton të shkoni në një qendër radiologjike për të bërë një grafi panoramike dhe ta dërgoni duke plotësuar formën në uebin citydent.al. Pasi ta keni bërë këtë, brenda 48-orëve
ju dërgohet pasqyra e shërbimeve që ju nevojitet, vlerësuar edhe si paketë ekonomike.

258137719_266134022148719_2345279911818603229_n

 

CityDent ofron me profesionalizëm një shumëllojshmëri shërbimesh dentare ofron:

Implantologji | Zëvendësim i dhëmbëve të munguar

Ortopedi | Zëvendësim i dhëmbëve me mënyra alternative

Stomatologji Estetike | Për një buzëqeshje sa më perfekte

Invisalign | Drejtimi i dhëmbëve pa tela

Kirurgji Orale | Ndërhyrje kirurgjikale në kavitetin oral

Pedodonti | Dhëmbët e qumështit janë shumë të rëndësishëm për fëmijët

Terapia | Trajtim i rrënjëve të dhëmbit duke ndjekur teknika moderne

Mbushës Dermal | Eleminim i rrudhave, vijat e holla, buzët e holla dhe konturet

de1

City Dent

Pajisje Moderne

Kujdes & Angazhim

Çmime të Përballueshme

Pacientë të kënaqur

Cilësi & Rezultate Afatgjata

Shërbim i Personalizuar

Shumëllojshmëri shërbimesh

Staf i kualifikuar

de2

Turizmi Dentar: Krijimi i buzëqeshjeve të bukura për të gjitha moshat!

Zgjidhni më të mirën për kujdesin tuaj dentar dhe kurseni më shumë se 70% në kujdesin dentar me një orë fluturim. City Dent ju ofron mundësinë e shërbimeve që meritoni, duke zgjedhur një paketë të plotë të turit tuaj që janë: të vizitosh Shqipërinë, të akomodohesh lehtësisht dhe të përfitosh diagnozën falas me profesionistët më të mirë në Tiranë. Klinika City Dent merret me të gjitha protokollet për implantet dentare, implantet e osinointegruara, protezat dentare, kirurgjinë orale, estetikën dentare, higjienën orale, stomatologjinë konservatore, trajtimet, zbardhjen e dhëmbëve, rimesot e dhëmbëve, ndihmën e parë, infeksionet bakteriale, ortodontikën fikse, Ortodontinë Mobile, Ortodonci e padukshme.

Ju mund të rezervoni në City Dent edhe përmes një e-maili. Mjafton të shkoni në një qendër radiologjike për të bërë një grafi panoramike dhe ta dërgoni duke plotësuar formën në uebin citydent.al. Pasi ta keni bërë këtë, brenda 48-orëve ju dërgohet pasqyra e shërbimeve që ju nevojitet, vlerësuar edhe si paketë ekonomike.

jashte

 

Adresa: Rruga e Elbasanit Intesa San Paolo Bank, Pl 2G, Kati 2 Tiranë 1001

Cel: +355 69 350 0138 Email: [email protected] [email protected] www.citydent.al

Facebook City Dent https://www.facebook.com/profile.php?id=100063676310643

Instagram citydent1 https://www.instagram.com/citydent1/?hl=en 

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top