Radiografi

December 1, 2019 | 8:00

Dr.Luada Çaushaj: Amra Medical Aesthetics & Akademi, një histori suksesi në mjekësisë estetike & microblading

Dr.Luada Çaushaj: Amra Medical Aesthetics & Akademi, një histori suksesi në mjekësisë estetike & microblading.

screenshot_20191130-151447

Prej muajit dhjetor qendra hap dyert në ambiente të reja, për t’i ardhur në shërbim të bukurës me të gjitha komponentët e saj. Pranë “Amra Medical Aesthetics & Akademi” sekreti i të qenit e bukur pa bisturi qëndron në duart e doktoreshë Luadës, nëpërmjet modelimit me fillers, botox, lifting me fije, prp, mezoterapi etj.

“Amra Medical Aesthetics & Akademi” është qendra më e kërkuar në Tiranë dhe në Shqipëri për punimin e vetullave me teknikën microblading, ky vlerësohet natyraliteti dhe teknika e veçantë. 

“Amra Medical Aesthetics & Akademi” ofron gjithashtu kurse për këdo që dëshiron ta zotërojë këtë profesion.

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top