Mirëqenie

November 28, 2020 | 8:20

Duhet ta dini se ka engjëj të maskuar që mbjellin dashuri

 

Ka njerëz, burra dhe gra, që kanë gjetur guximin të jenë vetvetja.

Për të treguar mirësinë, guximin, besnikërinë apo integritetin që i dallon ata.

Ka njerëz, burra dhe gra, që kanë gjetur guximin për të shkuar më tej.

Për të hapur zemrat e tyre, për të treguar mirësi dhe dhembshuri.

Nuk ka rëndësi nëse i takon në rrugë, i ke pranë apo nuk i ke takuar kurrë.

Ju e dini se ka engjëj të maskuar që mbjellin dashuri.

Dhe se, pa zhurmë dhe ditë pas dite, po e bëjnë më të mirë botën.

black-friday-2020-_-amazon_com

Burimi L’angelo del soccorso

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top