Në fokus

November 5, 2018 | 13:18

Edhe gratë e forta kanë nevojë për pushim…

Gratë e fuqishme janë kërkuese, ato kanë tendencë të kenë standarde shumë të larta. Ato janë lënduar në të kaluarën, kështu që ato e dinë se duhet të presin për dikë që ia vlen për to.

Ato luftojnë për të tjerët dhe për veten e tyre, mbrojnë idealet e tyre dhe mbajnë qëndrim ndaj asaj që është e drejtë, edhe nëse kjo do të thotë të mbeten vetëm. Ato gjithashtu përpiqen të dinë se mund të dështojnë sepse kjo është gjithashtu pjesë e asaj që i bën ato të suksesshme.

Por e dini çfarë?

Edhe gratë e forta lodhen nga përgjegjësitë e tyre. Ato lodhen duke u kujdesur për gjithçka gjatë gjithë kohës dhe gjithashtu harrojnë për emërimet që kanë planifikuar dhe për gjërat e mbetura që duhet të bëjnë. Ato lodhen nga jeta e pavarur. Edhe gratë e forta kanë frikë, por nuk gjejnë guximin të kërkojnë ndihmë sepse bota pret që ato t’ia dalin pa asnjë ndihmë. Ato lodhen duke pritur për botën dhe zgjidhin gjithçka vetë.

Edhe gratë më të forta kanë nevojë për dashuri.

Megjithëse bota i cilëson ato si gra që nuk kanë nevojë për askënd, atyre nuk u pëlqen vetmia, nuk u pëlqen refuzimi ose pasiguria e një gjysmë dashurie. Është e lodhshme të jetosh nën idenë e “të qenit heroi yt”. Dhe nëse ka ndonjë gjë që ato duan është që herë pas here, dikush t’ju kujtojë se gjithçka do të shkojë mirë. Puna emocionale është më e mundimshme se sa mendoni, madje edhe për gratë më të forta.

Besoni apo jo, edhe gratë e forta lejohen të shkojnë.

Kur ato kanë qenë shumë të forta për një kohë të gjatë dhe nuk mund ta marrin më atë, ato shkërmoqen. Edhe gratë më të forta kanë ditë kur duan të qëndrojnë në shtrat, të mbështjella në batanije. Ndonjëherë lodhja e bën zemrën të peshojë dhe mendja nuk mund të mendojë. Por kur je një grua e fortë, kjo duket e papranueshme.

Edhe gratë e forta kanë vështirësi të çlirojnë mendjen dhe të përqendrohen.

Ato kanë probleme kur mendojnë për ndonjë gjë dhe i lënë gjërat të rrjedhin pa plan. Prandaj, lodhja është e pashmangshme. Edhe gratë më të forta janë pa frymë kur mendojnë se gjithçka për të cilën kanë punuar është shkatërruar.

Edhe gratë më të forta kanë nevojë për pushim.

Ato kanë nevojë për një pushim për të ngadalësuar dhe për të rimbushur bateritë e tyre për të vazhduar. Ato duhet të mendojnë se është e drejtë të jenë të ndjeshme dhe duhet të mbani mend se ato janë qenie njerëzore.

 

Gratë e forta ndjehen të lodhura nga të gjitha detyrat e tyre. Edhe për gratë e forta, pushimi është i drejtë dhe i domosdoshëm.

 

Burimi / emozionifeed.it

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com