Radiografi

November 2, 2017 | 10:22

Edlina Losha: Në kopshtin e zanës

Ajo është e para administratore që ka ndërtuar një kopsht përrallash, ku njëherësh shijon çdo frymëmarrje, perceptim imazhesh vizuale dhe ndjesi shpirtërore, si një çast magjik i papërsëritshëm.

Ajo është sipërmarrësja që ndihet po aq fëmijë kur i duhet t’i përvishet punës për të dhënë maksimumin për edukimin e argëtimin e tyre njëherësh. Eda ka një dëshirë të shfrenuar për ta bërë botën më të lumtur!

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com