Lifestyle

January 14, 2021 | 8:26

Emrat në modë të vajzave për vitin 2021

Zgjedhja e një emri për vajzën është një moment i rëndësishëm për prindërit e ardhshëm, pasi ka kaq shumë zgjedhje midis opsioneve më të modës dhe risive.

Kur prisni të bëheni prindër, zgjedhja e emrit të fëmijës tuaj nuk është kurrë e lehtë. Mund të kërkoni opsione që kanë kuptim për prindërit, ose që krijojnë një lidhje me të kaluarën, ose mund të përqendroheni në zgjedhje më pak të zakonshme dhe alternative.

1

Prindërit e ardhshëm që kanë zbuluar se po presin një fëmijë mund të zgjedhin emra si Olivia, Viola, Ava, Karlota, Amelia dhe Mia. Në mesin e atyre, nga ana tjetër, që kanë qenë më të modës në Itali në vitet e fundit, mund të përmendim Sofia, Xhulia, Aurora, Eliza dhe Zhinevra. Të gjitha opsionet që janë në modë për disa vite dhe që duket se vazhdojnë të jenë ndër më të pëlqyerat.

Midis mundësive të përmendura ka edhe disa nga emrat e zgjedhur nga të famshëm që shpesh bëhen të modës: përveç Isabel dhe Carlotta, ne mund të kujtojmë Daisy Dove dhe Grace.

Nëse dëshironi të zgjidhni një emër më të shkurtër, Mia është padyshim ndër zgjedhjet më trendi për momentin dhe që buron nga Maria klasike, por pa harruar Cloe në modë për disa kohë tashmë. Zoe tani është një klasik i shkëlqyeshëm për prindërit që preferojnë zgjedhje të shkurtra dhe gjithashtu Bella, shkurt për Isabella, ashtu si Rita është për Margherita. Ada është gjithashtu një emër që është përdorur gjithnjë e më shumë gjatë viteve. Më pak të dëgjuar kohët e fundit, por shumë të bukura, megjithatë, janë emrat Nora, Vera dhe Anna.

Nëse, nga ana tjetër, zgjedhja e emrit kalon përmes kuptimit të tij, atëherë ja çfarë shprehin ato të modës. Sofia lidhet me mençurinë, ndërsa Giulia rrjedh nga Jupiteri, Aurora shkëlqen, Elisa me pamje fisnike dhe të bukur dhe Zhinevra me shpirt të bardhë. Midis atyre që janë më të dashur jashtë vendit dhe të modës edhe në Itali Olivia fryti i pemës së ullirit, Ava falënderuese, Carlotta person i lirë, Amelia aktive dhe punëtore. Për ata që duan që emri i vajzës së tyre të thotë shpresë, ka disa mundësi si Nada dhe Nadia ose Elpide.

 

Burimi dilei.it

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top