Marrëdhënie

April 27, 2020 | 8:03

Esmeralda Birçaj: Kush ka shpirt e bën gruan e tij të shkëlqejë

Përvoja luan një rol të madh dhe çdo grua e di, përvoja fiton gjithmonë. Grua, burri është shoku yt, është buzëqeshja e personit që ke pranë. 

Esmeralda Birçaj, eksperte e shëndetit mendor, Gjykata e Rrethit Vlore, Terapiste EMDR 1

Esmeralda Birçaj, eksperte e shëndetit mendor, Gjykata e Rrethit Vlore, Terapiste EMDR 1

Është magji kur sytë i shkëlqejnë dhe fytyra i ndriçon kur flet me ty. Magji është edhe siguria që do të bëjë të ndjesh. 

Besimi se çfarëdo që të ndodhë, ai do të jetë atje me ty. Magji është kur të “mban në shpinë” dhe të ngre në duar. Magji edhe kur të mban në përqafim! 

Magji nuk është të të japi dhimbje, sepse burri është burrë dhe mundet. 

Magji nuk janë lotët e tua për të konfirmuar egon e tij të sëmurë.

Magji nuk është të të bëjë të jesh xheloze për të.

Magji është  të të shoh mes mijërave dhe të thotë “Shiko, njeriu im!” dhe të mburret për ty.

Të jetë krenar për ty! 

Të mos ketë nevojë të të justifikojë! 

Asnjëherë nuk duhet të turpërohet për festat e tua.

E kuptove shoku burrë? 

Kush ka shpirt e bën gruan e tij të shkëlqejë.

Kushdo që nuk ka, kova e tij në një plazh tjetër…

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com