Psikofakt

March 21, 2020 | 8:06

Esmeralda Birçaj: Të gjithë do të ndeshemi me zgjedhjet tona këto ditë

 

Esmeralda Birçaj, eksperte e shëndetit mendor, Gjykata e Rrethit Vlore, Terapiste EMDR 1

Esmeralda Birçaj, eksperte e shëndetit mendor, Gjykata e Rrethit Vlore, Terapiste EMDR 1

Është vërtetë fundi i botës. I botës sonë! 

Unë mendoj kohët e fundit që të gjithë do të ndeshemi me zgjedhjet tona këto ditë.

Ata që janë martuar me një burrë që mezi mund të qëndrojnë jo më shumë se dy orë, do të çmenden me të për ditë e ditë të tëra në të njëjtën kohë.

Ata që preferojnë jetën e vetmuar (domethënë bare dhe jetën e natës), tashmë nuk mund të qëndrojnë në vetmi por do të përpiqen.

Ata që kanë bërë fëmijë sepse të gjithë e bëjnë këtë, duke pasur parasysh që do të kujdesen për ata çdo ditë, do të kenë një krizë nervore me fëmijët nëpër këmbë duke i bllokuar 24 orë në ditë.

Ata që kanë mësuar të dëfrehen nga jashtë dhe jo nga brenda vetes, domethënë ata që nuk kanë burime të brendshme, do t’i gjejnë ato shumë të errëta tani që gjithçka është e mbyllur…, ndaj jemi të detyruar të mendojmë.

Është me të vërtetë fundi i botës dhe i botës sonë pasi e dinim…?! 

…. dhe e them këtë për mirë…! 

 

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top