Lifestyle

December 10, 2020 | 9:47

‘Fantazma’ e Krishtlindjes së kaluar

Oh, pra në rregull. Jam pajtuar me të. Dekorimet e Krishtlindjeve thjesht nuk do të ndodhin këtë vit. Unë arrita të vendos kokën e madhe Santa që gjeta javën e kaluar:

Por përtej kësaj, ne kemi ende një pemë të Krishtlindjes me drita dhe pa zbukurime që qëndron në dhomën tonë të ndenjes. Me të vërtetë, është akoma bukur kur dritat ndizen dhe ndihet disi Krishtlindja.

Meqenëse më pëlqen të shoh turne për dekor të Krishtlindjeve, mendova të publikoja një nga shtëpitë e mia duke përdorur fotografi të vitit të kaluar. Oh, pse jo? Kështu do të dukej shtëpia ime këtë vit nëse jeta nuk do të ishte penguar.

Unë thjesht e di se vitin e ardhshëm, gjithçka do të bëhet muaj më parë.

 

Burimi / http://ranchdressingwithearthakitsch.blogspot.com/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top