Thënie

December 11, 2020 | 8:00

THËNIE / Mos nxitoni të jetoni

Mos nxitoni të jetoni, sepse jeta është si ëmbëlsira juaj e preferuar: duhet ta shijoni ngadalë. Nëse thjesht e kafshoni, nuk do i jepni vetes shansin të shijojë të gjitha aromat. Jeta për ty, për mua, është tani.

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top