Këshilla & Arsye

January 12, 2018 | 9:22

Fokusohu në pjesët e mira të jetës tënde dhe mos e krahasoni veten me askënd!

1

“Është OK të duam gjëra që i kanë njerëzit e tjerë; është gati e natyrshme dhe ne duhet të duam gjëra të mira për veten “

Adelina Pjetra , Psikologe Klinike dhe Psikoterapiste EMDR

Adelina Pjetra , Psikologe Klinike dhe Psikoterapiste EMDR

Por ne nuk duhet të gënjejmë veten duke menduar, që të tjerët kanë një tablo perfekte të jetës. Të gjithë luftojnë me diçka, të gjithë lëndohen dhe të gjithë po kalojnë një problem apo po përballen me diçka që me shumë mundësi nuk ua thonë juve. 

Çfarëdo pikture të krijohet nga bojrat që njerëzit e pikturojnë jetën e tyre, të jeni të sigurtë që çdo jetë me çdo pjesë dhe copëz të saj është e bukur dhe e errët, me shpresë dhe e lodhshme, një bekim dhe një betejë e përditshme.

Fokusohu në pjesët e mira të jetës tënde dhe jini mirënjohës për numrin e problemeve tuaja, sepse nëqoftëse ju do të dinit se çfarë po përballon çdokush tjetër, me shumë mundësi ju përsëri do zgjidhnit jetēn tuaj.

Mos e krahasoni veten me askënd dhe meqenëse jemi tek kjo pikë, le të jemi pak më të këndshëm me njëri tjetrin gjatë kësaj rruge të jetës. 

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com