Lifestyle

April 9, 2020 | 8:12

Forma e dorës tuaj tregon shumë për ju!

Është e vërtetë që intuita shpirtërore e lexuesit, ndjeshmëria dhe pjekuria tregojnë më shumë se gjithçka tjetër, por forma e duarve tuaja është një nga detajet e para të rëndësishme të analizuara dhe që mund të tregojnë shumë për ju.

  1. Dora fillore

Njerëzit që kanë këtë formë duarsh kanë tendencë të vuajnë nga pasione të forta, të përjetojnë ndjenja intensive dhe kanë vullnet të fortë në punë.

  1. Dora e spatuluar

Këta njihen si njerëz të lirë, të cilët janë pre e lirisë dhe kontaktit me natyrën. Ata janë hiperaktivë dhe jetojnë në lëvizje të vazhdueshme. Këta njerëz nuk e pëlqejnë rutinën.

  1. Dora filozofike

Këta janë njerëz që pëlqejnë marrëdhëniet afatgjata nuk u pëlqen të jenë me një njeri sot dhe me një tjetër nesër. Janë të ndjeshëm në qëndrimet e tyre dhe përpiqen të jenë të sinqertë, ata nuk pranojnë gënjeshtra.

  1. Dora e mprehtë

Njerëzve romantikë nuk u pëlqen të jenë vetëm dhe janë gjithashtu të trembur. Ata janë jashtëzakonisht të nevojshëm dhe gëzojnë të gjithë vëmendjen e botës për veten e tyre.

  1. Dora katrore

Këta janë njerëz praktikë, mendojnë shpejt dhe kanë gatishmëri më të madhe. Ata nuk flasin shumë për ndjenjat dhe janë shumë besnikë ndaj miqve të tyre.

  1. Dora konike

Njerëzit me emocione. Ata bien gjithmonë në dashuri, njësoj si me gjërat e mira në jetë, udhëtimi i mirë, ushqimi i mirë, miqtë e mirë, etj.

 

 

Burimi / https://vibee.it/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com