Lifestyle

June 5, 2018 | 13:03

Fundet me lule, veshja ideale për këtë verë (Foto)

Mes shumë modeleve të fundeve me lule ka dhe nga ato që ju bëjnë të dukeni mjaft shik, qoftë në përditshmëri apo dhe në mbrëmje festive.

Për to nuk ka stinë që nuk i adhurojmë. Por sigurisht që në gjithë periudhat e vitit vera është ajo që na e bën më të lehtë kombinimin. Rezultati? Freski dhe modë siç duhet.

Mes modeleve të shumta janë ato të tipit portofol, apo me cepa asimetrik.

Ja disa kombinime perfekte:

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com