Mirëqenie

August 29, 2020 | 8:14

German Optik, siguri për sytë tuaj!

German Optik sjell për herë të parë në Shqipër teknologjinë më të fundit Gjermane në trajtimin e sëmundjeve të veçanta të syrit si: Keratokonus, Diplopi, Strabizëm, Albinizëm, Ambliopi, Daltonizëm…

Zgjidhje të veçanta vetëm në German Optik

Të gjitha shërbimet kryhen nga specialistë me eksperiencë disavjeçare dhe sipas teknologjive më të fundit në fushën e okulistikës.

Gjithashtu pranë German Optik trajtohen me profesionalizëm lentet kozmetike, si dhe protezat e ndryshme, sklerale dhe orbitale.

 

Botuar në Revistën “Psikologjia”, Nr. 149

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top