FB

February 12, 2021 | 9:05

Gjeni guximin të largoheni kur asgjë nuk ju pengon

Paulo Coelho ka shkruar: nëse ke guxim të thuash lamtumirë, jeta do të të shpërblejë me një përshëndetje të re.

Gjeni guximin për ta bërë atë. E di që e ke, thjesht duhet të vendosësh. Dhe në asnjë rast mos u kthe prapa. Largohuni nga të gjithë dhe gjithçka që nuk do të thotë më asgjë për ju. Dëgjoni intuitën tuaj, ajo kurrë nuk mashtron, duke sugjeruar se është koha të lësh diçka që është zhdukur prej kohësh.

Gjeni guximin për të filluar jetën nga e para. Vë një qëllim. Gjeni atë që ju bën të lumtur. Dhe shko përpara. Ju me siguri do ta arrini atë! Ju duhet të liroheni nga zinxhirët e vjetër për të qenë të sinqertë me veten. Dhe më besoni, ia vlen. Do ta shihni shumë shpejt! Mbi të gjitha, gjithçka është shumë e thjeshtë. Gjeni guximin në veten tuaj. Thjesht ikni dhe jini të lumtur!

 

 

Burimi / https://italiafeed.com/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top