FB

May 15, 2023 | 8:50

Iluzioni optik: Gjeni topin e bejsbollit të fshehur në më pak se 12 sekonda për të provuar se keni shikim të mirë

 

A keni parë ndonjëherë iluzione optike? Nëse nuk keni parë kurrë iluzione optike, tani është koha për të mësuar më shumë rreth iluzioneve optike dhe çfarë mund t’i bëjnë ato mendjes suaj. Këtu do të gjeni edhe një iluzion optik, të cilit mund ta gjeni përgjigjen duke ushtruar trurin.

sh

Ju nuk mund të gjeni përgjigjen për një iluzion optik vetëm duke e parë atë. Ju duhet të merrni kohën tuaj dhe të shikoni thellë. Gjetja e një objekti specifik në një iluzion optik kërkon shumë të menduar. Një iluzion optik është një lloj enigme ku një objekt, person, kafshë ose diçka fshihet në foto dhe ju duhet ta gjeni atë. Iluzionet optike i bëjnë qelizat e trurit të funksionojnë. Ata do t’ju ndihmojnë të zhvilloni aftësitë tuaja të të menduarit njohës.

Një top bejsbolli fshihet në këtë iluzion optik. Duhet ta gjeni në më pak se 12 sekonda. Nëse mund ta gjeni brenda 12 sekondave, do të jeni një person i zgjuar.

 

Zgjidhja

Topi i bejsbollit është i fshehur në imazhin e dhënë. Duhet të kaloni pak kohë dhe të shikoni thellë në foto për të gjetur topin e bejsbollit. Përpiquni të gjeni topin e bejsbollit duke kërkuar në çdo cep të figurës. Ndonjëherë është e vështirë të gjesh përgjigjen për një iluzion optik, sepse objekti është i fshehur në një vend që është i vështirë për t’u ekzaminuar. Do të ishte e ndërlikuar dhe do të kërkonte shumë kohë. Merrni kohën tuaj dhe përpiquni të vini re bejsbollin.

Nëse e gjetët bejsbollin e fshehur në këtë foto, urime! Ju jeni një person inteligjent dhe i zgjuar. Ju keni një mendje të mprehtë dhe aftësi të shkëlqyera vizuale dhe të të menduarit.

 

Nëse nuk mund ta gjeni topin e fshehur të bejsbollit në imazhin e mësipërm, mos u dekurajoni. Mundohuni ta gjeni përsëri dhe përsëri.

Nëse ende nuk mund ta gjeni, këtu është përgjigjja për ju.

Topi i fshehur i bejsbollit është i rrethuar këtu. Ky lloj iluzioni optik do t’ju ndihmojë të veproni shpejt dhe të rrisni aftësinë tuaj për t’u fokusuar. Ata do t’ju ndihmojnë të përmirësoni IQ-në tuaj

sh1

 

Burimi mademoisellerunning

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top