FB

April 14, 2022 | 11:30

Iluzioni optik zbulon nëse jeni të lumtur apo jo…

Ky iluzion optik ju ndihmon të zbuloni nëse jeni të kënaqur me jetën tuaj tani apo nëse keni nevojë të bëni disa ndryshime.

Iluzioni optik tregon një enigmë të dyfishtë: nëse shihni një mollë ky është një lajm i mirë; në vend të kësaj, nëse shihni dy fytyra që shikojnë njëra-tjetrën, mund t’ju duhet të rimendoni disa gjëra.

Mbishkrimi në kornizën e fotografisë thotë: “Nëse është një mollë për ty, merri gjërat ashtu siç vijnë dhe je mjaftueshëm i lumtur me jetën tënde. Ti e di që gjithmonë mund të mbështetesh te njerëzit që të interesojnë dhe ata do t’ju mbështesin në çdo rast. Jeni gjithmonë me humor të mirë dhe ua kaloni të tjerëve”.

“Nëse keni parë dy profile, marrëdhëniet janë prioriteti juaj i madh në jetë. Mund të jeni duke kaluar një periudhë pasigurie me dikë të veçantë për ju. Mos harroni se më e mira që mund të bëni është ta diskutoni së bashku dhe të mos i mbani të gjitha. Gjërat do të funksionojnë, padyshim më mirë”.

 

Burimi / https://tech.everyeye.it/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top