Marrëdhënie

June 6, 2018 | 12:00

Inteligjent, ironik, dashamirës, dashnor i mirë … Të gjitha cilësitë e një mashkulli ideal

Magjepsja nuk mund të blihet dhe nuk është drejtpërsëdrejti proporcionale me atë që është e dukshme, për shembull: një trup i bukur, ose burimet ekonomike nuk janë armë të vërteta të joshjes mashkullore! Një grua fillimisht mund të jetë ‘e magjepsur’ nga makina e shtrenjtë, rrobat firmato, darkat e ofruara në klubet ekskluzive ose muskujt e bonifikuar në palestër, por në jetën e një çifti dhe në intimitet janë cilësi të tjera që llogariten!

Dallimi është bërë nga gjëra të tjera, si vështrimi, sytë, lëvizjet, zëri, mënyra e të qëndrimit. Kështu që asnjë grua nuk mund të tërhiqet aq shumë nga aspekti fizik, por mbi të gjitha nga personaliteti, nga ndjeshmëria, nga ajo që është “intime” e një burri.

1. Të jetë i sjellshëm, i vëmendshëm, t’i trajtojë gratë me respekt dhe delikatesë dhe mbi të gjitha të jetë dashnor i mirë në intimitet, këto janë “cilësitë e vërteta” të burrit ideal. Në mënyrë që të jesh dashnor ideal, është e rëndësishme të mos përqendroheni vetëm te vetja, por të përpiqeni të përqafoni dhe të bëni partneren tuaj të ndihet e qetë. Përkundrazi, mashkulli egoist dhe egocentrik, i cili edhe gjatë intimitetit kërkon performancë dhe duartrokitje, është i destinuar të vendoset në fund të listës së ‘preferencave’.

2. Mashkulli me të vërtetë i dëshirueshëm nuk duhet të jetë gjithmonë qendra e vëmendjes, ai nuk duhet të kërkojë lëvdata dhe duhet të braktisë narcisizmin e tij, gjë që do ta çonte në mënyrë të pashmangshme të mos ishte në gjendje të kuptonte se çka dëshiron vërtet partneri i tij gjatë intimitetit.

Për të kuptuar më mirë se çfarë duan gratë, këtu janë disa sugjerime të vogla: gjëja e parë që godet një grua është forca, por e brendshme, jo ajo e bicepsit! Njeriu duhet të përqendrohet më shumë në këtë aspekt: nuk ka asgjë më seksi, sipas shumë grave, të qenit një njeri i sigurt, i qëndrueshëm, i cili di se si të zotëroj jo aq shumë ndjenjat, por reagimet e tyre emocionale, një njeri i cili për këtë arsye di se si të rrënjos sigurinë, sepse nga ana tjetër ai është i sigurt për veten e tij!

3. Por, cënueshmëria është po aq e rëndësishme, pasi në fund të fundit është një njeri normal, sigurisht jo një superhero. Përqendrohuni në inteligjencën: një njeri inteligjent është sexy, jo vetëm një lodër, le të themi, të gjitha muskujt dhe truri i vogël. Intelekti është një aspekt themelor i çdo personi, dhe nëse ky është tërheqëse, po ashtu do të jenë edhe ata që janë të pajisur me të.

4. Është gjithashtu e rëndësishme të luash me ndjenjën e humorit. Është prekja shtesë që me siguri e bën një njeri shumë më tërheqës, definitivisht sexy. Jo ‘klloun’, por ai që e di se si ta gjejë anën humoristike në gjithçka, madje edhe në momentet më dramatike apo të vështira të jetës.

5. Njeriu gjithashtu duhet të jetë i dashur, duhet të dijë se si ta transmetojë atë ngrohtësi të domosdoshme për çdo marrëdhënie midis dy njerëzve që duan të ndajnë jetën e tyre.

Doja të jepja shumë ide për të menduar dhe shumë cilësi për të frymëzuar dhe jam i sigurt se shumë prej karakteristikave që kam përshkruar janë pjesë e karakterit dhe sjelljes së shumë njerëzve: prandaj nuk duhet të jetë e vështirë të kuptohet pse disa burra të vegjël ‘Të fuqishëm’ kanë patur sukses me gratë!

 

Burimi / insalutenews.it

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com