Marrëdhënie

April 5, 2018 | 11:45

Ja çfarë duhet të dinë meshkujt për femrat…

Femrat dhe meshkujt gjithmonë  kanë  pasur, kanë dhe do të kenë probleme në lidhje më mënyrën si i shohin gjërat.

Ekspertët ju sugjerojnë disa këshilla, se çfarë duhet të dinë meshkujt në lidhje me botëkuptimin e femrave.

  1. Femrat nuk i detyrojnë meshkujt për asgjë

Femrat duan që meshkujt t’i përkushtohen dhe t’i  japin  ngrohtësi. Në rast se kjo gjë nuk realizohet nga meshkujt, ato nuk luftojnë pra t’i detyrojnë të sillen ndryshe. Femrat, në shumicën e rasteve janë pranuese të situatës.

  1. Refuzon në mënyrë të sjellshme

Meshkujt duhet të kuptojnë që  kur një femre, nuk  i pëlqen një mashkull, ajo e refuzon në mënyrë të sjellshme. Shpeshherë kjo gjë keqkuptohet nga meshkujt, të cilët mendojnë se ndoshta duhet të provojnë sërish për ta bërë për vete.

  1. Femrat mund të jenë të zgjuara sa meshkujt

Meshkujt e kanë të vështirë ta pranojnë faktin se një femër ndoshta është më e aftë  se ata. Një femër  mund të jetë në një pozicion të rëndësishëm pune edhe pse në shumicën e kohës gjykohen se këto punë nuk i  meritojnë.

  1. Meshkujt nuk duhet të presin gjithmonë kujdesin e femrës

Meshkujt  përkëdhelen në shumicën e rasteve, për faktin se femrat janë gjithmonë aty për t’u kujdesur për ta.  Kur mamaja e tyre nuk është aty, meshkujt mendojnë se femrat e kanë për detyrë të tregojnë kujdes ndaj tyre.

  1. Femrat nuk përpiqen të nënvlerësojnë meshkujt

Barazia gjinore dhe feminizmi  nuk janë për të ofenduar meshkujt.  Femrat  nuk duhet të  vrasin mendjen  se ç’duhet të bëjnë që të duken mirë në sytë e shoqërisë. Ato thjesht sillen ashtu si janë dhe nuk prekin krenarinë e mashkullit.

Burimi / http://www.intv.al

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com