Këshilla & Arsye

February 12, 2018 | 13:58

Ja çfarë duhet të dinë të gjitha nënat që ushqejnë fëmijët me gji

Nënat nuk mund të rrinë asnjëherë pa kritikuar dikë apo pa ofruar mendime “të dobishme” dhe ASGJË nuk shkakton më shumë debat sesa komunikimi mbi ushqyerjen me gji.

Çdo nënë që ka ushqyer fëmijën e saj në publik është ndeshur me gjykimin e opinionit publik. Mënyra më e mirë për të reaguar është? Qesh!

Gjithçka që nënat duhet të dinë rreth të ushqyerit me gji fëmijën janë:

Gjeni vendin tuaj për ta ushqyer

Mundohuni të mbuloheni

Përgatituni që do t’ju shohin

Shikoni pamjen në rrugë

https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=LjmWoVzT3B8

Përgatiti: Brikela Daci / Burimi / http://tiphero.com

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com