Marrëdhënie

July 30, 2018 | 13:35

Ja se si ta kuptoni nëse një mashkull është i dashuruar…

Ke nisur të dalësh me dikë por nuk je e sigurt për ndjenjat e tij. Sigurisht që të pëlqen, por do të kuptosh nëse dhe ai ndjen të njëjtën gjë. Sigurisht nuk është e lehtë për të kuptuar se çfarë ndodh në mendjen e një burri apo në zemrën e tij, por disa shenja dhe mund të na e tregojnë.

Mesazhet

Një mashkull i dashuruar është i vëmendshëm ndaj mesazheve. Ai nuk vonon asnjëherë të përgjigjet, pasi është gjithmonë në pritje të tij. Ai jo vetëm pret mesazhe por edhe shkruan të tillë.

Vëmendja

Një mashkull i dashuruar përpiqet të japë vëmendje dhe shkëput gjithë lidhjet e mëparshme. Këtë mund ta kuptosh lehtë. Nëse ai do të jetë gjithë kohës me ty, sigurisht që nuk ka në horizont asnjë femër tjetër.

Prioriteti

Në dashuri ndryshojnë ekuilibrat. Nëse jeta e tij vijon të jetë si më parë, dhe vijon të takojë miqtë apo rutinën duke mos të vënë ty në vend të parë, atëherë nuk është i dashuruar. Ai nuk duhet të thotë se “kam një darkë me kolegët e punës”, pasi ata s’mund të jenë asnjëherë më të rëndësishëm se ty.

Instinkti

Mos e injoroni instinktin. Shpesh ai mund tua tregojë më mirë se çfarë ndodh me të. Në fund dashuria është çështje të ndjeri dhe zemra di ta dallojë furtunën nga larg, apo diellin që po afrohet drejt saj. Dëgjojeni zemrën.

 

Burimi / http://gazeta-shqip.com

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com