Lifestyle

April 4, 2018 | 10:33

Kam djalë apo vajzë? Mënyrat më argëtuese për ta treguar

Pritja është torturuese: a kam një djalë apo një vajzë? Një teknik me ultratinguj mund të të tregojë, por ato mund të jenë të gabuara. Derisa të arrini në Zbulimin e Madh, këtu janë disa mënyra zbavitëse dhe nganjëherë të çuditshme për të parashikuar gjininë e foshnjës tuaj.

Lartë dhe poshtë

Këtë mund ta bëni vetëm duke parë për në jug: nëse keni një bark të lartë keni vajzë. Nëse barku juaj është i ulët, mbani një djalë.

Ndiq rrahjet e zemrës

Në kontrollin e radhës, kur të dëgjoni rrahjet e zemrës së foshnjës, kërkoni që t’ju tregojnë se sa është shkalla rrahjes së zemrës. Sipas legjendës, 140+ rrahje në minutë tregon një vajzë dhe nën 140 një djalë.

Të ëmbla dhe të tharta

Dëshironi akullore çdo ditë? Disa njerëz besojnë se kjo do të thotë se është një vajzë. Nëse keni dëshirë për diçka të kripur ose të thartë, atëherë është një djalë.

Tabela e Lindjes Kineze

Kjo metodë e lashtë përdor moshën tuaj dhe muajin e konceptimit për të përcaktuar gjininë.

Unaza

Hiqni unazën tuaj të martesës dhe vendoseni atë në një pe. Vendoseni dhe lëvizeni mbi barkun tuaj. Nëse lëviz në një rreth, keni një djalë. Nëse shkon në mënyrë të çrregullt, ke një vajzë.

Të përziera dhe të dobët

Nëse gjatë tremujorit të parë keni qenë të sëmurë apo vazhdoni të jeni? Shenjat tregojnë se po ke një vajzë. Pak ose aspak sëmundje në mëngjes tregojnë për një djalë.

Burimi / https://www.parenting.com

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com