FB

July 29, 2021 | 9:00

Kapuçino, ekspres, amerikane apo makiato? Zgjidhni kafenë tuaj të preferuar dhe zbuloni se si përballeni me jetën

Cila është kafja juaj e preferuar? Kapuçino, ekspres, makiato, kafe amerikane? Ajo që preferoni zbulon se kush jeni dhe si silleni me jetën.

Zgjidhni një dhe lexoni profilin përkatës.

  1. Ekspres

A keni zgjedhur ekspresin? Ju jeni një person shumë efikas dhe i organizuar. Gjithmonë nxitoni, ju pëlqen të mbushni ditët tuaja me angazhime dhe nuk mund të qëndroni shumë gjatë në një vend. Në fakt, me pushime keni tendencë të mërziteni shumë, përveç nëse i planifikoni. Për ju, puna është mbi të gjitha!

  1. Amerikane

A keni zgjedhur kafenë amerikane? Ju ndoshta jeni një person shumë aktiv dhe bëni një jetë të ngarkuar. Sidoqoftë, keni nevojë për momentet tuaja të relaksimit gjatë të cilave mund të hiqni plotësisht kabllon nga priza dhe të rimbushni bateritë. Ju pëlqen furia deri në një farë pike.

  1. Makiato

Nëse keni zgjedhur makiaton, ju jeni një person që pëlqen të shijojë gjërat e vogla në jetë, të qetë dhe paqësor, të papërshtatshëm për ritmin tepër të ethshëm të jetës sot. Ju duhet shumë kohë, nxitimi ju shqetëson dhe nuk ju lejon të jepni më të mirën tuaj.

  1. Kapuçino

A keni zgjedhur kapuçinon? Ju jeni një person që pëlqen të shijojë jetën në 360 gradë. Ju e doni ushqimin e mirë, e doni shoqërinë e miqve tuaj më të ngushtë, kënaqeni në momente të gjata relaksimi, punoni me pasion por nuk e detyroni veten të bëni diçka që nuk ju pëlqen.

 

Burimi / https://www.greenme.it/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0684022192
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top