FB

February 1, 2022 | 0:01

Klinika Medstar / Ajka e kirurgjisë estetike dhe rikonstruktive!

Në Klinikën Medstar realizohen me metodat më të avancuara, çdo ndërhyrje kirurgjikale në Kirurgji Estetike, Plastike dhe Rikonstruktive, si dhe shërbimet e kirurgjisë vaskulare, gjinekologji, pediatri, kardiopediatri dhe kirurgji infantile.

Dr.Sokol Isaraj, me përvojë mbi 25-vjeçare si kirurg me mbi 10 mijë operacione, realizon rinimin e fytyrës: lifting, blefaroplastikë, injektim i dhjamit (me efekt permament), zvogëlimin dhe zmadhimin e gjoksit, rinoplastikën primare dhe sekondare, lipoaspirimin me vaser, kirurgjinë rikonstruktive në çdo pjesë të trupit.

kopertina_web

Ristrukturimi ose rimodelimi i lëkurës trajtohet përmes procedurës endolift, me lazerin minimalist invaziv për trajtimin e rrudhave, strijave, shenjave apo poreve.

Dr.Nardi Kola, realizon kirurgjinë e hundës, gjoksit, abdominoplastikën në heqjen e lëkurës dhe dhjamit të tepërt.

Klinika Medstar, partneri juaj për shëndetin! Ndodhet pranë Maternitetit të Ri në Tiranë.

 

ADRESA: Bulevardi Bajram Curri, Pallati 298, H.16, 1004, Tirana, Albania
[email protected] | +355 (0) 69 606 1000 | Klinika Medstar – Faqja Zyrtare | klinikamedstar / medstar

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top