FB

May 15, 2023 | 9:11

Koherenca Zemër-Tru: një dinamikë kuantike

 

Studimet kanë treguar deri tani kryesisht rolin kyç të Zemrës si qendra e hyrjes shpirtërore. Ajo është e aftë të gjenerojë një fushë elektromagnetike aq të madhe sa të sjellë në koherencë sistemin psikiko-soma, duke harmonizuar ritmet biologjike me lëvizjen e realitetit në një vallëzim të përhershëm brenda dhe jashtë, e cila tërheq dhe gjeneron potenciale të tjera me rezonancë. Dhe emocionet pozitive përfaqësojnë gurin e themelit në gjenerimin e kësaj fushe shumë të organizuar, që na sjell në atë gjendjen e famshme të “rrjedhjes së koherencës” me shpirtin.

f

Gjatë kësaj gjendjeje, sistemi i trupit funksionon me një shkallë të lartë sinkronizimi dhe efikasiteti, duke prodhuar modele shumë të strukturuara të reagimeve elektrokimike dhe elektromagnetike, të tilla që lejojnë biofushën të riorganizojë grupin e frekuencave që orbitojnë brenda rrezes së tij.

Qetësia, besimi, dashuria që ne mund të vendosim në çdo veprim tonë të vogël të lutjes janë mundësitë më delikate dhe më të fuqishme që kemi për të sjellë të gjithë energjinë e krijimit të vetëdijes sonë në materie.

Panorama e brendshme ndryshon dhe dridhja jonë rritet drejt frekuencave më të larta dhe më harmonike. Të gjithë atomet ngacmohen dhe fillojnë të rrezatojnë një fushë elektromagnetike me një potencial transformues aq të madh sa të jetë në gjendje të zbërthejë dhe të ndikojë pozitivisht në fushat e njësive individuale të jetesës. Dhe kjo ndodh vetëm kur mendimet janë në përputhje të plotë me gjendjet afektive.

Në të vërtetë, çdo mendim në rezonancë me emocionet gjeneron sinjale në terren që lëkunden në unison me çdo grimcë të pranishme në univers, duke lejuar që potencialet e pafundme të shndërrohen në përvoja reale. Mendimet bëhen materie dhe materia, në këtë rast, korrespondon me shërimin e atyre që besuan.

Vëmendja bëhet një faktor i domosdoshëm në procesin e krijimit, është një frekuencë e informuar që lejon drejtimin e ndërgjegjshëm të qëllimit nga brenda në jashtë, duke i ribashkuar ato në një frymëzim të vetëm hyjnor. Dhe është kur ne ribashkohemi me Fushën e Pafundme të Mundësive, ne kemi akses në fuqinë më të madhe brenda nesh dhe gjërat fillojnë të ndodhin.

 

 

Burimi conoscenzealconfine

 

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top