Mirëqenie

October 12, 2017 | 11:17

Kreativitet me mjete rrethanore, ja si mund ta kaloni kohën e lirë

Publikuar në uebin italian Today.it, kjo është një nga format më relaksuese, krijuese dhe motivuese për kohën tuaj të lirë. Jo vetëm të rriturit, por edhe fëmijët mund të gjejnë në shtëpinë e tyre sende që mund t’u përshtaten ideve të atypëratyshme. E falë këtij ngacmimi mund t’i shpëtoni kurthit të internetit, celularëve, pse jo dhe kohës së shpenzuar dëmshëm nëpër lokale.

1

2

3

4

5

6

7

 

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com