Këshilla & Arsye

November 17, 2020 | 8:24

Kudo që dëgjoni fjalë të mëdha…

 

Përgatiti Esmeralda Birçaj, eksperte e shëndetit mendor

download

Kudo që dëgjoni fjalë të mëdha, jini të kujdesshëm!

Mbani një shportë të vogël. Kështu thonë… Dhe nuk gabojnë nëse e mendoni.

E dini…

Ndonjëherë ne njerëzit duhet të kapemi diku. Duhet të besojmë, të mbahemi nga diçka. Dhe sapo dikush fillon të rendisë, të bëjë premtime, fjalë të ëmbla, gjëra që rezonojnë bukur në veshët tanë, ne menjëherë paralizohemi. Biem. Dhe fillojmë dhe shpresojmë.

Por në fund jemi të zhgënjyer. Torturohemi. Biem, bëhemi një me tokën. Kudo që dëgjoni fjalë të mëdha, jini të kujdesshëm!

Mos nxitoni!

Lëreni kohën të tregojë se çfarë fsheh çdonjëri…

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top