FB

January 25, 2022 | 9:24

Kujdes, shmangni këta njerëz!

 

 

Mbani mend! Të gjithë mund të jemi toksikë! Disa më pak, disa më shumë, por të gjithë mund të bëhemi toksikë në një moment, në të kaluarën, në të tashmen ose në të ardhmen. Megjithatë, disa njerëz e kuptojnë vetë dhe disa e kuptojnë kur të tjerët ua thonë.

Përgatiti Esmeralda Birçaj, eksperte e shëndetit mendor

Këto dy kategori njerëzish përpiqen të informohen, të kuptojnë veten, të zbulojnë shkaqet e toksicitetit të tyre dhe të ndryshojnë sjelljen e tyre. Ekziston edhe kategoria e njerëzve që as e njohin, as nuk e pranojnë dhe as nuk duan të ndryshojnë toksicitetin e tyre.

Janë njerëzit që e veshin toksicitetin e tyre në mënyrë katastrofike, si lëkura e tyre, që e kanë toksicitetin brenda tyre dhe nuk kujdesen për askënd. Shmangni këta njerëz! Dhe gjithashtu shmangni të bëheni si ata!

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top