Lifestyle

October 5, 2017 | 12:02

“Kujdesuni për shëndetin, unë mund të kisha vdekur”

Pavarësisht se vuri re një shenjë të çuditshme në mjekër, Kari Cummins, nga Kalifornia, SHBA, supozonte se ajo nuk kishte asgjë për t’u shqetësuar. Megjithatë, pas testeve të shumta, u zbulua se  ajo kishte një lloj i kancerit të lëkurës që nëse nuk trajtohet mund të përhapet në organe . Ajo iu nënshtrua menjëherë operacionit.

1

35-vjeçarja tani dëshiron t’i paralajmërojë të tjerët për rëndësinë e kujdesit ndaj lëkurës.

“Unë gjithmonë kam pasur lëkurë të pastër. Unë mendova se ishte një mustaqe ose një lloj i çuditshëm i akneve, pasi nuk kisha parë ndonjë gjë të tillë më parë. Kjo tregon se kjo mund të ndodhë me të gjithë, për fat të keq e kam lënë pas dore lëkurën time dhe tani jam përballur me pasojat. Është gjithashtu me të vërtetë e rëndësishme për njerëzit që të jenë më të vetëdijshëm për kremrat që ata po vënë në trupin e tyre, disa janë të mbushura me kimikate dhe këto janë po aq të këqija për ju.”

Tani, nëna e pesë fëmijëve paralajmëron të tjerët që të kujdesen për lëkurën e tyre dhe të kuptojnë rëndësinë e kontrolleve të rregullta të nishaneve.

“Mos e anashkaloni asnjëherë çdo shenjë që mund t’ju duket e çuditshme në fytyrën apo trupin tuaj. Unë mund të kisha vdekur”, tha ajo pas operacionit.

 

 Kari Cummins thought the strange mark on her chin was just a spot. some form of adult acne. After surgery she needed 35 stitches to close the gaping hole left behind

Tests revealed she had a type of skin cancer that can spread to the organs if untreated

Ms Cummins was left with a hole the size of a two-pence piece, which required 35 stitches

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com