Marrëdhënie

July 23, 2018 | 9:50

Kur një grua ndalon së dashuruari një burrë, ka 8 gjëra që ajo provon

Ka një moment kur thjesht ndalon së dashuri atë person. Gratë kanë përparësinë e të qenit të vetëdijshme për këtë më herët sesa meshkujt.

Çfarë ndjen një grua kur ndalet së dashuruari?

Kur një grua nuk ndjen asgjë për partnerin e saj, kuptohet nga këto 8 sinjale:

1- Ngrënia së bashku nuk është më e këndshme

Kur takimi së bashku në tryezë bëhet një moment i mërzitshëm, pa dialog dhe vështrime, lodhja është materialisht në ajër.

2- Ajo nuk shqetësohet shumë për mungesën dhe vonesat e tij

Kur një grua nuk pyet më se ku është apo çfarë po bën partneri i saj, kjo do të thotë se ajo ka filluar të mendojë më shumë për veten, fëmijët e saj, të cilët kanë përparësi të tjera.

3- Nuk ka më trishtim kur e përshëndet para një udhëtimi

Kur ai largohet për disa ditë dhe mendimi i mungesës nuk shkakton reagim, nuk ka keqardhje, kjo do të thotë se ka mbetur pak ose aspak nga dashuria e së kaluarës.

4- Kur ndalon të jetë protagonist i ëndrrave dhe i planeve për të ardhmen

Është një tregues i mbarimit të një dashurie për të parë veten pa të, duke projektuar të ardhmen. Përkundrazi, ajo ndjen një lehtësim në përjashtimin e tij.

5- Në zgjim nuk ndjen entuziazmin dhe lumturinë për ta pasur pranë

Të dashuruarit janë gjithmonë të lumtur për t’u zgjuar së bashku. Përndryshe nuk ka shumë dashuri.

6- Prania e tij në shtëpi krijon nervozizëm

Kur një grua preferon të qëndrojë vetëm në shtëpi sesa në shoqërinë e partnerit të saj, kjo do të thotë se fundi i marrëdhënies është afër.

7- Argëtohet dhe qetësohet kur nuk është ai

Kur një grua ndjen më shumë kënaqësi kur mungon partneri, kjo do të thotë se nuk ka mbetur asgjë nga marrëdhënia për t’i dhënë atij.

8- Një dashuri e re është në ajër

Nëse ajo po tërheq një burrë tjetër, nëse ajo është duke qeshur me mendimin dhe imagjinon veten në krahët e tij, është koha për të sqaruar situatën me partnerin e saj dhe për të marrë vendimin më të mirë.

Është koha të pyesin, me qetësi dhe me sinqeritet. Të dy meritojnë të jenë të lumtur, së bashku ose gjetkë.

 

Burimi / giornodopogiorno.org

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com