Marrëdhënie

June 22, 2020 | 8:06

Kur të gjeni personin e duhur, çdo minutë vlen shumë

Kur njerëzit duan, ata ndiejnë nevojën për ta bërë njëri-tjetrin të lumtur, e lënë të shkuarën pas dhe fillojnë të shkruajnë një të ardhme më të mirë. Kur të gjeni personin e duhur, çdo sekondë vlen shumë. Ju dëshironi të shijoni çdo moment me të dashurin tuaj, doni të zbuloni shijet e tyre, ëndrrat dhe të përpiqeni t’i bëni ata të lumtur në çdo mënyrë të mundshme.

Ndonjëherë dashuria na bën të humbasim racionalitetin, sepse zemra fillon të dominojë jetën tonë. Kur të gjeni personin e duhur, do të harroni çdo gjë në lidhje me ish-in tuaj. Të gjithë ju dhanë një lloj mësimi, natyrisht, por nëse ata të bënin që të ndiheshit vërtetë mirë, ajo marrëdhënie nuk do të kishte përfunduar.

Kjo dashuri e madhe duket se shëron të gjitha plagët e shkaktuara. Do t’i harroni lotët në orët e vona të natës pas një sherri me atë që thoshit se ishit aq të dashuruar. Nga momenti kur ju të gjeni bashkëshortin tuaj të vërtetë, në mendjen tuaj nuk do të mbetet asnjë kujtim i keq, pasi zemra juaj do të mbushet me një energji.

Dashuria është shërimi që sheh nëpër buzëqeshje, përqafime të ngushta, netë të ngrohta. Dashuria është e qeshura e atyre që na lënë pa frymë, pa fjalë. Kjo ndjenjë varet nga lumturia dhe është ajo që do ta gjeni tek personi i duhur për jetën tuaj.

Atë mund ta takoni në kinema, në disko apo në mes të rrugës, kurrë nuk i dihet. Dashuria ka kohën e duhur se kur mund të ndodh dhe zakonisht vjen atëherë kur nuk e prisni. Por kur ta gjeni, kapeni atë dhe mos e lini të shkojë. Mos e humbni kohën duke menduar se është më mirë të mos hiqni dorë. Dashuria është me nxitim, ajo dëshiron të të bëjë të lumtur dhe kjo është ajo që meriton zemra jote.

 

 

Burimi / https://vibee.it/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top