FB

March 5, 2021 | 8:55

Ky test i imazhit zbulon atë që njerëzit vërejnë së pari tek ju

Kam zbuluar se rreth 99% e testeve janë të sakta. Ky nuk dështoi të japë rezultate të shkëlqyera. Imazhet në këtë test ishin të mahnitshme dhe më bënë të mendoj pak. Pyetjet ishin të shkëlqyera, opsionet ishin fantastike. Pasi bëra këtë test të imazhit, rezultatet e mia më bënë të lumtur. Sipas këtij testi të imazhit, buzëqeshja ime është gjëja e parë që njerëzit vërejnë tek mua dhe kjo thjesht më bëri të buzëqeshja vërtet.

Çfarë vërejnë njerëzit së pari tek ju? Bëni testin dhe zbulojeni tani

Bëni këtë test të shkëlqyeshëm për të zbuluar atë që njerëzit vërejnë së pari tek ju. Kujdes, nuk ka të bëjë me atë që njerëzit mendojnë për ju, sepse kjo nuk na intereson. A hyni tek ata me energji të keqe dhe të vrenjtur apo buzëqeshni lehtë? Njerëzit i vërejnë të gjitha këto gjëra. Të mirën, të keqen dhe të shëmtuarën. Për fat të keq, ata duket se kujtojnë më së shumti të shëmtuarën. Kujdes se cilën përshtypje po bëni.

 

Linku për Quiz

Burimi / https://amazingmemovement.com/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top