Radiografi

October 1, 2021 | 8:01

Luis Medical Aesthetic: Dedikuar bukurisë!

Doktor i njohur, mjeshtri i rinoplastikave Kostandin Balloma, pas suksesit prej dy dekadash me Luis Medical Center, hap qendrën më të re në Tiranë, Luis Medical Aesthetic.

Luis Medical Aesthetic është një qendër estetike-mjekësore me pajisjet më moderne dhe staf të specializuar. Mjeket Gera Tagani dhe Ferdiola Gjonaj, në bashkëpunim me Luis Medical Center do të mbulojnë me profesionalizëm shërbimin dermoestetik-kirurgjikal.

Në Luis Medical Aesthetic si dhe në Luis Medical Center do të gjeni shërbimet që nga: trajtimi me botoks dhe filler, të mikrokapilarëve me lazer, dhe injeksione sklerotizimi, nga mjeku duarartë grek që operon varicet me lazer, Haralambos Ilias.

Rimodelim gjoksi, liposuction , abdominoplastikë, heqja e dhjamit të tepërt në bark nga mjekët me përvojë të kirurgjisë plastike, si dhe ndërhyrjet në rinoseptoplastikë, otoplastikë dhe blefaroplastikë nga Mjekja Irida Bime, gjithmonë në krah të Doktor Ballomës.

Në Luis, mjekësia dhe arti i kirurgjisë plastike ecin bashkë!

1

 

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top