Radiografi

September 1, 2019 | 8:00

Luis Medical Center: Profesionistët e vërtetë!

20190831_210230

Një ndër klinikat më të mëdha kirurgjikale në fushën e ORL-së, “Luis Medical Center” ofron një gamë të gjerë shërbimesh nga staf me profesorë e mjekë specialistë, duke aplikuar teknikat më të fundit diagnostikuese e trajtuese të ardhura në Shqipëri.

Prof.Asoc.Besim Boçi, otorino-laringolog, një nga emrat e shquar në fushën e kirurgjisë estetike të fytyrës, ndan me ne përvojën e tij 20-vjeçare në rimodelimin e hundës, veshëve, blefaroplastikën, si dhe trajtimin e sëmundjeve të hundës, sinuseve dhe kirurgjisë së laringut. Si një nga mjeshtrat e ndërhyrjeve të suksesshme në kirurgjinë plastike të fytyrës, Prof.Asoc. Besim Boçi korrigjon me sukses rinoplastikat e dështuara, me rezultat shumë të mirë funksional dhe estetik.

Në këtë klinikë trajtohen gjithashtu me shumë sukses variçet me lazer, ndërhyrjet në gjëndrrën tiroide pa dëmtim të kordave të zërit, kirurgji plastike të gjoksit dhe të barkut, si dhe trajtim endoskopik të hernies diskale dhe dhimbjeve të kolonës.

Kirurgun otorino-laringolog Besim Boçi mund ta gjeni në “Luis Medical Center”, pranë stadiumit “Selman Stërmasi”. Kontakt: 0674088725

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top