Mirëqenie

September 10, 2018 | 10:23

Metoda e re inovative, kirurgjia e tiroides pa prerje…

Dr. Andrea Casaril synon të ofrojë një shërbim të shkëlqyeshëm në trajtimin kirurgjikal të sëmundjeve të tiroides. Për vite me radhë ai ka investuar kohë dhe burime për të mbajtur standardet më të larta dhe për t’u siguruar pacientëve kujdesin më të mirë dhe përparimet më të fundit në teknikën kirurgjikale.

Përvoja, përgatitja kirurgjikale, besueshmëria dhe angazhimi i vazhdueshëm shkencor janë bazat themelore që karakterizojnë punën. Përdorimi i pajisjeve më moderne tekniko-shkencore kanë për qëllim ndjekjen dhe arritjen e rezultateve më të mira në fushën e kirurgjisë së tiroides. Dr. Casaril është përgjegjës për Shërbimin e Kirurgjisë Endokrine të Spitalit Peschiera del Garda.

Shërbimi kryhet nga një ekip multidisiplinar i përbërë nga specialistë të nivelit të lartë, duke përfshirë ultratingujt, radiologët, ENT, patologët, onkologët dhe endokrinologët. Ai i ofron pacientit një rrugë të plotë dhe të shpejtë diagnostike dhe terapeutike, duke integruar shkathtësitë e nevojshme për diagnozën, terapinë dhe ndjekjen pasuese.

Metoda e re quhet Toetva dhe është e vlefshme në Tajlandë, më tepër për arsye fetare, sesa për arsye estetike, dhe sot ka 25 qendra në botë që e zbatojnë atë, duke përfshirë disa në SHBA, dy në Itali dhe shumë të tjera në Azi.

Casaril është një nga dy kirurgët italianë që punojnë për largimin e gjëndrës tiroide pa prerje, të cilët kalojnë përmes zgavrës së gojës, duke e hequr atë pa lënë asnjë shenjë ndërhyrjeje në qafë. Ky mjek siguroi që pacientët që kryenin këtë operacion nuk kishin dhimbje postoperative, gjë që është një avantazh i madh. Mjeku zbulon se është një metodë që mund të heqë një tiroide të një madhësie më pak se dhjetë centimetra. 

Në raste të tjera, mjeku është i specializuar edhe me llojet e tjera të teknikave, duke u përpjekur që ta bëjë operacionin sa më pak invaziv dhe të lërë sa më pak shenja që të jetë e mundur.

 

Burimi / benesserefeed.it

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com