Në fokus

May 19, 2020 | 8:11

Mos u ankoni për kohërat e këqija, sepse ekziston një arsye për gjithçka

Krijoni pikat tuaja të dobëta, dhimbjet dhe plagët tuaja, themelet mbi të cilat do të ndërtoni mburojat tuaja dhe nga të cilat do të tërhiqni çdo ditë forcën tuaj të jetës. Këto janë vështirësitë që formojnë bazën mbi të cilën ju forcoheni nga hiri i Zotit.

Besimi ju lejon të kapërceni pengesat dhe sfidat. Të gjithë ata që u rritën shpirtërisht duhej të përballeshin me të në një moment të jetës së tyre. Mendoni sa të dobët do të ishim nëse nuk do të ishin ndjenjat e forta dhe ndryshimet e shkaktuara nga disa rënie dhe dhimbje. Sa naiv do të ishim nëse nuk do të ishin të gjitha provat.

Ne duhet të kuptojmë se kush jemi. Çdo rënie llogaritet. Sa herë që ngrihesh, ka edhe më shumë rëndësi. Zoti lejon dhe bën që ne të ndeshemi me shumë sprova dhe secila prej tyre shërben si bazë për ndërtimin e personalitetit tonë dhe lejimin e arritjes së fitoreve dhe tregimeve tona të jetës.

Kjo është receta. Kur kaloni diçka të keqe, gjithmonë kujtoni se është Zoti që e lejon atë dhe se diçka e mirë do të vijë pas saj. Sepse, pas çdo loti nga ata që kanë besim, gjithmonë vjen një bekim i mrekullueshëm.

 

 

Burimi / https://vibee.it/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com