Teste

August 21, 2018 | 10:09

Mund t’i gjeni tre vajzat e fshehura në foto? Vetëm më inteligjentët mund ta bëjnë këtë

Shikoni me kujdes figurën më poshtë, a mund t’i gjeni tre vajzat?

Historia:

Në foton e botuar në 1892 ka një burrë shumë të ngjashëm me presidentin Abraham Lincoln i cili humbi tre bijat e tij. Ky është një burrë me origjinë polake, i cili kujdeset për tre vajzat e tij të quajtura Agnieszka, Karolina dhe Katarzyna, të cilat janë gjithçka për të, por ndërsa ishin në një udhëtim në një pyll, ata u tmerruan nga arinjtë dhe u shpërndanë, ju duhet t’i gjeni.

Vajza e madhe

Kaluan dy ditë dhe nuk u kthye në shtëpi, kështu që ai vendosi të kthehej në pyll për ta gjetur atë. Së pari kërkoi Karolinën, vajzën më të madhe që ka ndjekur gjithmonë gjurmët e babait të saj, ajo gjithmonë pëlqente të ngjitej në pemë, dhe kështu në foto është në anën e pasme. Besoj se e patë?

Vajza e vogël

Më e vogla nga të gjithë përfundon gjithmonë duke u fshehur në hapësirat e vogla kur luan me babain e saj, kështu që ajo u gjet në një vrimë lepuri dhe në foto ka një zonë të ngjashme nën mjekrën e babait të saj.

Vajza e mesme

Agnieszka ishte zhdukur, ajo ishte shumë e pavarur kështu që ajo do të ishte shumë më e kujdesshme kur u shfaq ariu dhe madje edhe pse kërkimi ishte shumë i vështirë, ajo u gjet në një kasolle të xhaxhait të saj në pyll. Në foto ajo gjendet nën hundën e tij.

 

Burimi / italiafeed.com

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com