Radiografi

May 1, 2020 | 8:01

Natyral Vita: Për një shëndet dhe bukuri natyrale!

Natyral Vita është markë shqiptare që prej rreth 20 vitesh shënon në aktivitetin e saj lancimin e produkteve organike, të kultivuara në terrenin shqiptar dhe atë botëror, nën markat e certifikuara ndërkombëtarisht.

1

Natyral Vita është marka ideale për zgjedhjen e produkteve natyrale bimore, formula inteligjente për kurimin dhe parandalimin e një sërë sëmundjesh, që nga mjalti i shumëllojeve, shurupet apo çajërat organike të mirëstudiuara nga ekspertët botërorë për efikasitetin e tyre.

Natyral Vita operon gjithashtu dhe në fushën e gjerë të parfumerisë dhe kozmetikës, gamë që shkon mbi 1000 produkte të reja në vit, vlera e të cilave është harmonia, ekuilibri dhe mirëqenia në trajtimin e fytyrës, flokëve dhe trupit.

NATYRAL VITA: merrni më të mirën nga natyra! Stafi i kualifikuar kujdeset çdo ditë të javës!

Natyral Vita Europe

Mob: +355 69 40 66 274 | www.natyralvita.com | Tirana – ALBANIA

ADRESAT NË TIRANË

1. Rr. “Islam Alla”, afër kafe Mulliri i Vjetër, pa mbërritur tek Ambulanca nr. 5.

2. Rruga e Dibrës, përballë shkollës “Misto Mame” ose përballë Tigo Mobile.

3. Qendra CONCORD, kati i dytë.

4. Qendra CONCORD, përballë bankës së BKT-së.

5. Rr. “Myslym Shyri”, përballë Obsesion ose përballë Farmaci Hobdari.

6. Rr. “Medar Shtylla”, tek Komuna e Parisit, përballë lulishtes, ngjitur me BKT-në.

ADRESA NË DURRËS

Afër Xhamisë me 4 Minare, (Riza Bajrami), plazh, DURRËS.

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0684022192
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top