Thënie

May 1, 2020 | 8:00

THËNIE / Të jesh po aq pozitiv…

Është e lehtë të qeshësh, të bësh shaka, kur gjithçka është ashtu siç duam. Sfida është të jesh po aq pozitiv kur ajo që na rrethon është saktësisht e kundërta e asaj që do të donim.

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0684022192
[email protected].com / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top