Mirëqenie

November 27, 2017 | 11:25

Nënat e lumtura kanë rregulla dhe janë të thjeshta

Janë të lumtura, të qeta, dhe gëzojnë kohën me fëmijët e tyre. Dhe nëse jeni duke u pyetur nëse jetojnë në këtë … planet, përgjigjja është po. Ata jetojnë mes nesh dhe nuk bëjnë gjëra ‘të hatashme’.

Ata kanë dhe kohën e nevojshme për veten e tyre dhe janë të vetëdijshme për atë që duan nga jeta, atë që është prioritetet (jo e lehtë në ditët e sotme), dhe çfarë të bëjnë për të pasur sukses. Në vend që të grinden për gjëra që nuk mund të kenë ose të menaxhojnë, ata i pranojnë ose i ndryshojnë ato. Ata nuk presin zgjidhje magjike (pasi ato nuk ekzistojnë), as nuk janë në vajtim të përditshëm. Ata ndryshojnë moton e jetës së tyre dhe miratojnë disa zakone të thjeshta, si: 

1

 • Ata kërkojnë ndihmë 
 • Ata dalin nga shtëpia për një shëtitje kur ndihen të mbytura
 • Programojnë një pushim
 • Ata përqafojnë fëmijët e tyre çdo ditë
 • Ata thonë fjalë dashurie për fëmijët e tyre
 • Ata gjejnë edhe një orë për veten e tyre
 • Ata e kanë pranuar veten për atë që janë
 • Ata gëzojnë vepra të vogla me fëmijët e tyre
 • Ata nuk i ndajnë fëmijët e tyre
 • Falin dhe harrojnë
 • Ata nuk harrojnë të buzëqeshin
 • Ata nuk harrojnë t’i dëgjojnë fëmijët e tyre
 • Kërkojnë falje
 • Ata shprehin ndjeshmërinë e tyre
 • Ata duan të mësojnë gjëra të reja

 

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com