Lifestyle

August 13, 2020 | 8:22

Nënat perfekte u përkasin këtyre shenjave të zodiakut

Të gjitha nënat janë të veçanta, është e vërtetë dhe Zodiaku e di këtë. Mbrojtëse, të dashura, gjithmonë të vëmendshme ndaj fëmijëve dhe dëshirave të tyre. Një nënë është lidhja e parë, drita që ndizet edhe natën më të errët. Dhe vazhdon të jetë aty… edhe kur nuk është më fizikisht e pranishme.

Sidoqoftë, Astrologjia, e cila kujdeset për çdo detaj të vetëm të personalitetit tonë, na thotë se nënat e lindura nën këto shenja të zodiakut janë perfekte.

Nënat e lindura nën këto shenja të zodiakut janë perfekte

Dashi

Në krye të renditjes speciale të nënave të përsosura, gjejmë shenjën e Dashit. Ato janë nëna që janë absolutisht të vëmendshme për edukimin dhe rrugën e fëmijëve të tyre. Vlerat ku ato përqendrohen janë ndershmëria, respekti, zemërgjerësia dhe empatia ndaj të tjerëve. Vlera të rëndësishme, të vetmet që e bëjnë një njeri të denjë. Pavarësisht se janë mjaft të ashpra, ato synojnë pavarësinë dhe lirinë e fëmijëve të tyre.

Demi

Në vendin e dytë gjejmë nënat e shenjës së Demit. Të vendosura, por shumë të dashura me fëmijët e tyre! Nuk ka sakrificë që ato nuk do ta bënin për t’u ofruar atyre siguri dhe stabilitet. Ato janë nëna mjaft të durueshme, të cilat përpiqen të fusin te fëmijët e tyre forcën dhe guximin për t’u përballur me çdo situatë pa hequr dorë kurrë. Ato janë në gjendje të kalojnë orë e orë të tëra, jo vetëm për t’i ndihmuar, por për kënaqësinë që i kanë afër dhe të ndajnë sa më shumë kohë me ta.

Ujori

Nënat e shenjës së Ujorit janë vërtet përrallore! Krijuese, me imagjinatë, argëtuese! Gjithmonë të gatshme për të ndarë aventurat e reja dhe momentet e gëzimit me fëmijët e tyre. Në fakt, gruaja e Ujorit është e paparashikueshme! Ajo që ato synojnë është që fëmijët e tyre janë gjithmonë vetvetja. Asnjëherë pjesë e një tufe, por burra ose gra me personalitetin e tyre.

Peshqit

Nëna e Peshqve është nëna që të gjithë do të donin të kishin. Më e ëmbla dhe më e ndjeshmja, ajo ka gjithmonë një përkëdhelje në xhep dhe një buzëqeshje të gatshme për të fshirë lotët. Por përtej ëmbëlsisë ato zbulojnë se janë shumë mbrojtëse. Nëse do të kishin mundësi, ato do të mbanin larg çdo dhimbje ose pengesë.

Po, nënat e lindura nën këto shenja të zodiakut janë perfekte. Sepse në thelb për të qenë një nënë e mirë, thjesht duhet të jesh nënë.

 

 

Burimi / https://www.giornodopogiorno.org/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top