Editorial

July 12, 2021 | 8:05

Nëse vendosni ta doni një grua në rrugën e zgjimit, mësoni se po hyni në një territor të ri dhe sfidues

 

 

Nëse vendosni ta doni një grua në rrugën e zgjimit, nuk mund të qëndroni në gjumë. Nëse vendosni të doni një grua të zgjuar, çdo pjesë e juaj do të përfshihet, jo vetëm organet tuaja seksuale, e dini që zemra juaj gjithashtu do të thirret për të marrë pjesë. Nëse preferoni një jetë pa tronditje, një jetë që nuk angazhon çdo pjesë të juajën, ju këshilloj të qëndroni larg grave në rrugën e zgjimit. Nëse doni një jetë të qetë, mos kërkoni një grua të egër.

sophie

*Sophie Bashford, shkrimtare, praktikuese intuitive, shëruese, krijuese tërheqjeje dhe ambasadore hyjnore femërore.

 

Nëse dëshironi të zhytni gishtin tuaj të këmbës vetëm në ujërat që rrjedhin nga lumi Shakti, mos kërkoni fuqinë e gruas së zgjuar.

Është e përshtatshme të duash një grua që nuk i njeh fuqitë e saj të shenjta, ajo nuk do t’i përdorë në vendet e tua të errëta.

Nuk do të jetë sfidë për ty. Nuk do t’ju shtyjë të bëheni më i lartë se Vetja.

Ajo nuk do t’i zgjojë pjesët e harruara të shpirtit tuaj dhe nuk do t’ju inkurajojë të mbani mend se në jetë ka më shumë se kaq. Nuk do t’ju shohë në sytë tuaj të lodhur dhe nuk do të dërgojë një zgjim për zgjimin në to.

Një grua që nuk i njeh fuqitë e veta do të jetë një shoqëruese shumë e rehatshme për egon, zemrën dhe trupin tuaj. Ajo do të ecë pranë jush dhe do të ndjeni se jeni duke përmbushur plotësisht rolin tuaj si burrë.

Nëse kjo është e mjaftueshme për ju, atëherë dashurojeni atë me gjithë zemër dhe falënderojeni çdo ditë për dhuratën e pranisë së saj të butë, jo-kërcënuese, jo të rrezikshme. Por nëse nuk ju mjafton, nëse zemra, shpirti dhe trupi juaj kërkojnë takimin me gruan e egër, atëherë duhet ta dini se shpirti juaj do të transformohet.

Dije që zgjedhja që po bën është e rëndësishme.

Nëse vendosni të futeni në aurën dhe trupin e një gruaje, zjarri shpirtëror i së cilës po digjet, ekziston një nivel i caktuar vështirësie dhe rreziku, rreziku i rritjes.

Sapo të zgjidhni të doni një grua të zgjuar, do të merrni përgjegjësinë për ndryshimet që do të ndodhin në jetën tuaj. Nuk do të jeni në gjendje të flini gjatë gjithë kohës në zonën tuaj të rehatisë. Nuk mund të mbërtheheni në modelet e vjetra dhe rutinat. Jeta juaj do të marrë një aromë krejt të re. Do të keni akses në femrën e egër, ajo do të fillojë të dërgojë valë të fuqishme shoku në çakrat tuaja, valët e dritës dhe do t’ju kërkojë të akordoheni në thirrjen tuaj Hyjnore.

Të zgjedhësh të jesh shoqërues i një gruaje të egër kërkon guxim, guxim burrëror për të ecur në të panjohurën.

Ajo do t’ju çojë në fusha të panjohura plot magji. Do t’ju çojë në pyjet e egra të ekstazës dhe çudisë sensuale. Do t’ju tregojë qiellin e shenjtë të mbushur me yje që do të pyesni veten nëse jeni ende duke jetuar në të njëjtin planet ku keni lindur.

Ajo do të të besojë. Do të të pranojë. Do të vlerësojë çdo përpjekje tuaj për ta bërë atë të lumtur.

Do të flasë me fjalë që shpirti yt i di.

Është një rrezik i madh të duash një grua të zgjuar, sepse papritmas nuk do të kesh ku të fshihesh.

Të duash një grua si kjo do të thotë të jetosh me shpirtin tënd në zjarr.

Jeta juaj nuk do të jetë më e njëjta gjë.

Nëse e pranoni këtë rrezik, nëse vendosni ta doni një grua në rrugën e zgjimit, mos bëni një hap të vetëm mbrapa, sepse do të rrezikonit të kalonit jetën tuaj duke ëndërruar për femrën e egër, qiellin plot yje dhe galaktikat e largëta.

 

 

Përgatiti Orjona Tresa / Burimi La luce nel buio

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top