Radiografi

July 1, 2022 | 0:01

New Dental Clinic Tiranë dhe Fushë Krujë, dedikuar buzëqeshjes ideale!

New Dental Clinic Tiranë dhe Fushë Krujë, klinikat dhe laboratori me emër dedikuar buzëqeshjes ideale! 
Themeluar dhe udhëhequr nga Doktoreshë Nertila Derveni, Klinikat New Dental ofrojnë shërbime dentare elitare në kohë.
Në klinikat New Dental realizohen të gjitha llojet e stomatologjive konservative dhe kirurgjive orale, ortodonci, drejtimi i dhëmbëve me maskerina transparente, Estetikë Dentare, Faseta dhe Kurora Emax, Implantologji por edhe Estetikë Faciale, filler dhe botoks, për t’i dhuruar lëkurës freski dhe ruajtjen e kontureve natyrale.
Nga korriku, Klinikat New Dental ofrojnë 50% zbritje për një shërbim dentar çdo muaj; pagesa vjetore me këste me 0% interes dhe zbritje deri në 40% për studentët.
Jepi vlerë diplomës në New Dental, investo për karrierën falë kurseve profesionale pasuniversitare me mjekë të specializuar.
ADRESA 1: RRUGA “MIHAL DURI”, PRANË “RRUGËS SË DURRËSIT”, TIRANË I +355 69 606 3060
ADRESA 2: FUSHË-KRUJË, QENDËR, KATI 2 PRANË PALLATIT HARK I +355 69 606 3063 [email protected] klinikadentare.newdental | www.new-dental.al

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top